Welkom op mijn website!  
 

Hallo,

 

Wat goed dat je mijn website hebt gevonden, want er zijn er veel op internet. Ik hoop dat je mijn site interessant genoeg vindt om even te blijven en misschien nog wel een keer terug te komen.

Ik werk als medisch redacteur bij Quadia Online Video. Quadia Healtcare is eigenaar van MEDtalks.nl en MEDtalks.eu, websites gericht op Nederlandse en Europese medische professionals. Wij voorzien artsen o.a. van congresverslagen en e-learnings. Ik reis regelmatig de wereld over, om het laatste nieuws van de medische congressen te halen.

Naast mijn full time baan bij Quadia, geef ik ook regelmatig lezingen en werk ik als projectmedewerker aan internationale projecten rondom de stofwisselingsziekte Congenitale Defecten in de Glycosylering (CDG). Ik ben trouwens ook zeer actief op sociale media (dus voeg me gerust toe).


Als je nog meer over mij wilt weten, lees dan mijn biografie. Onder het kopje portfolio staat een selectie van artikelen en films die ik heb gemaakt. Mijn curriculum vitae is te vinden onder het kopje cv en ook mijn contactgegevens zijn binnen handbereik.